• Afsluiting seizoen

 • Geen kamp dit jaar, maar wel een leuke afsluiting. Zaterdag 22 juni starten we om 14.00 bij NKV met een super leuke afsluiting van het seizoen voor alle spelende en trainende leden. We hebben allerlei leuke  spellen en natuurlijk korfballen we een potje, we maken er een hele leuke middag van. 

  Daarna gaan we frietjes eten. En voor alle jeugdleden, ook trainende leden vanaf de E hebben we een avondprogramma, met je eigen team. 

  Het avondprogramma begint om 19.00 uur. Als we voldoende vrijwilligers hebben, kan er ook worden overnacht in de kantine. Als we kunnen overnachten dan kan iedereen na een ontbijt om 9.30 uur worden opgehaald. Dit wil je niet missen! Kom je ook?

  Kosten € 5,00 per deelnemer, dit is incl eten en drinken gedurende de dag, avond en eventueel ontbijt.Opgeven als deelnemer kan via Okidoki@nkvkorfbal.nl. Opgeven graag voor 3 Juni.

  Dan gelijk ook even laten weten of je wil overnachten of niet. Je moet hiervoor zelf een luchtbed en slaapzak meenemen. Als je blijft overnachten zijn droge kleding en warmere kleding voor de avond ook raadzaam.

  Voor de middag, avond en/of nacht zoeken we nog vrijwilligers. Kun je helpen? Fijn! Mail dan ook naar okidoki@nkvkorfbal.nl

  Heb je vragen? Mail dan okidoki@nkvkorfbal.nl

  * indien het overnachten niet door kan gaan, zullen we de ouders nog informeren over de tijd waarop de avondactiviteit is afgelopen en de kinderen kunnen worden opgehaald. Je mag in overleg met Janske / John ieder moment opgehaald worden.