• Blind Date Korfbal - Pubquiz

• Afgelopen vrijdag 22 maart hebben we de aftrap gegeven voor het Blind Date Korfbal weekend dat gehouden wordt op 21-22-23 juni 2024 bij NKV.

Om na enkele jaren van afwezigheid weer in de stemming te komen hebben we een Pubquiz georganiseerd, onder andere over de historie van het BDKE. De opkomst was boven verwachting, de inzet van de deelnemers zeer fanatiek met een duidelijk winnaar: het team de Young Ones.

We hebben dankzij deze avond ook al de nodige vrijwilligers mogen verwelkomen en hebben van diverse kanten ook berichten gekregen dat er nog de nodige teams gaan inschrijven.

De sfeer van deze avond was zoals je dat ook bij het BDKE weekend mag verwachten in een woord: TOP!.
    Heb jij je team al aangemeld, of wil jij ook meedoen als vrijwilligers, ga dan naar onze website blinddatekorfbal.nl en zorg dat je erbij bent.

We zijn vertrokken op weg naar BDKE goes Mexico en zien jullie op 21 juni 2024 bij de start van BDKE.
    Het BDKE team, Martine, Wilma en Hans.