• Clubhuis werkgroep zoekt jou!

 • Wij zijn opzoek naar extra handjes voor zowel evenementen als competitie zaterdagen. Omdat veel spelende/trainende leden al een handje helpen waar mogelijk, hopen wij ook op enthousiaste ouders. Om een beeld te schetsen van wat een bardienst nou inhoud plaatsen we deze oproep op de website en social media.

  Het gaat om een bardienst shift van 2 à 3 uur waarbij er drank/eten verkocht wordt tijdens wedstrijden/evenementen. In onze keuken worden tosti’s, panini’s, snacks en broodjes gemaakt waarvan een instructiekaart aanwezig is. Achter de bar gaat het met name om het  inschenken van koffie/thee/frisdrank en alcoholische dranken (mits er geen jeugd meer speelt). Daarnaast is de bardienst ook verantwoordelijk voor thee/ranja in de rust en het aanbieden van een drankje aan de scheidsrechter. Bij het openen en sluiten van de kantine komen nog een paar dingen extra kijken, maar ook hiervan is een instructiekaart en zullen we nog extra uitleg geven. Een bardienst shift wordt altijd met 2 personen gedraaid. 

  Lijkt je dit wat en wil je graag een bijdrage leveren? Stuur ons dan een mail! Wij houden je op de hoogte door je in de mailing lijst zetten. Voor evenementen kan je zelf reageren op de mail en aangeven waar je kan helpen. Het reguliere barrooster tijdens competitiedagen wordt 1x per velddeel (augustus-september t/m november en april t/m juli) gemaakt en via mail verspreid.

  Momenteel hebben wij onderstaande diensten nog open staan:

  -        2x 14 mei van 12:45 tot sluit* - Competitiezaterdag

  -        28 mei van 12:30 tot 14:30 - Competitiezaterdag

  -        28 mei van 14:30 tot sluit - Competitiezaterdag

  -        1x 21 mei van 18:30 tot 20:30 - Feestavond jeugd

  -        1x 21 mei van 20:30 tot sluit - Feestavond volwassenen 

  * sluit is ± 1 uur na eindigen laatste competitiewedstrijd.

  Mocht je één van bovenstaande diensten kunnen helpen vernemen wij dit graag via de mail, clubhuisnkv@nkvkorfbal.nl. Mocht je nog vragen hebben stuur dan gerust een mail of spreek één van ons aan.

  Namens de clubhuiswerkgroep,

  Anouk, Tom, Maarten en Chantal