• De accommodatiewerkgroep zoekt versterking

 • De accommodatiewerkgroep (AMWG) bestaat ruim 20 jaar en heeft tot nu toe goed kunnen werken met de beschikbare mankracht.
  In een tijd waarin het lastig is om vrijwilligers te vinden hebben wij nooit reden tot klagen gehad.


  Wekelijks op de maandagmorgen zijn we op het veld aanwezig om onze schitterende accommodatie in goede staat te houden.
  Dat komt neer op het opruimen van losse rommel die achtergebleven is, het ledigen van de afvalbakken en schoonhouden van de bestratingen. De dakgoten worden regelmatig schoongemaakt om de afvoeren open te houden.
  Het dak van de overkapping, de reclameborden, de dug-outs, de vaste bankjes en stoelen op het veld worden regelmatig schoongemaakt.

  Wekelijks wordt het hele veld geborsteld en met bladblazers wordt gedurende de winterperiode bladeren en vooral naalden van dennenbomen verwijderd. Onkruid op de verhardingen en langs de rand van het kunstgrasveld moet ook op gezette tijden verwijderd worden.

  Het korfbalmateriaal wordt onderhouden en zo nodig vervangen zodat de trainingen en wedstrijden zonder problemen kunnen plaatsvinden.
  Ook wordt 2 keer per jaar het korfbalmateriaal verhuisd van het veld naar de sporthal en v.v.
  De clubhuiswerkgroep vraagt regelmatig om ( technische) klussen uit te voeren
  Het gras wordt tijdens het seizoen wekelijks gemaaid en het beach-korfbalveld proberen we zo goed mogelijk onkruidvrij te houden.
  Allemaal leuke klussen die we met veel plezier doen in een gezellige sfeer met zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
  Je ontvangt grote waardering van de vereniging, koffie is gratis, gebak bij verjaardagen is gratis voor de niet-jarigen, een soepele vakantieregeling, we doen niet aan zwangerschapsdiscriminatie en van grensoverschrijdend gedrag hebben we nooit gehoord, hoewel we zelf wel eens onze eigen grenzen overschrijden.
  Dat is ook de reden van deze oproep.
  Wij komen op een leeftijd dat het allemaal een beetje zwaar begint te worden en moeten erop rekenen dat ook aan deze periode een eind gaat komen en dus is versterking/verjonging wel gewenst.

  Heb je intresse om ons een handje te helpen, mail dan even naar: accom@nkvkorfbal.nl