• Einde seizoen

•

Komend weekend spelen de meeste teams hun laatste wedstrijd van het seizoen. De eerste kampioenen zijn er al weer. De teams die zaterdag kampioen kunnen worden, heel veel succes! De overige teams natuurlijk ook 😉!

Nog 2 weken en dan gaan wij het seizoen helemaal afsluiten. Er zal worden getraind tot en met 28 juni. Op donderdag 30 juni gevolgd door het jaarlijks terugkerende afsluitende mixtoernooi. Voor de jeugd vervolgens nog het kamp van 1 tot en met 3 juli. Daarna is het Vakantie!

Het mixtoernooi start om 18.30 uur voor de F tot en met de C. Om 20.30 uur starten de A en senioren. Trainende leden, recreanten, etc., jullie horen hier natuurlijk ook bij. Deze avond zullen wij ook de verschillende kampioenschappen vieren en de kampioenen huldigen.

Voor de liefhebbers is er aansluitend, deze hele zomer, nog wel de zogenaamde van Nuenen naar Geldrop schotcompetitie. Dus, vanaf donderdag 7 juli is iedereen (die op een hoge korf kan schieten) iedere donderdagavond om 19.30 uur nog van harte welkom. Deelnemen kan per avond.

Het nieuwe seizoen start vervolgens weer op dinsdag 30 augustus met de eerste trainingen. Teamindeling en trainingstijden volgen binnenkort.

De KTC