• Geen competitie voorjaar 2021

• Op basis van de huidige Corona-routekaart, die de overheid hanteert, heeft het KNKV besloten dat de voorjaarsveldcompetitie niet zal worden opgestart. In de routekaart staat 7 juli als eerst mogelijke datum voor versoepeling waarbij wedstrijden tussen clubs kunnen worden gespeeld. Dit maakt het spelen van een competitie voor de zomer onmogelijk.

In de routekaart staat ook dat op 3 mei bekend wordt gemaakt of er enkele versoepelingen in de buitensport doorgang kunnen vinden. Deze zullen dan per 11 mei actief worden. Het is echter nog niet bekend welke versoepelingen dat zijn.

Helaas dus geen competitie. Wij hopen dat er voor de zomer nog wel e.e.a. mogelijk wordt. In de tussentijd blijven wij doorgaan op de huidige voet en zullen ook bekijken wat er nog mogelijk is. Als hier idee├źn, wensen, etc. in zijn, wij staan voor alles open, graag zelfs!

KTC