• Geslaagde bekerfinale

 • We kunnen terugkijken op een geslaagde bekerfinale donderdag 2 juni, waarbij pas na verlenging een winnaar uit de strijd kwam.

   
  Ondanks dat we een maand geleden het verzoek ontvingen om dit te organiseren hebben we als club laten zien dat dit voor ons geen enkel probleem is. Het Clubhuis had bij de vraag of dit kon al direct diverse aanmeldingen van leden die aan de bar stonden om bardienst te draaien. Daarnaast hebben zij een draaiboek voor dit soort evenementen dus al snel is er aan de juiste touwtjes getrokken en konden we ja zeggen tegen de bond.
   
  Nadat op 19 mei de beslissing was gevallen dat DDW en de Peelkorf de finalisten waren kon de hele organisatie ingevuld worden. Guusje, Luca, Floor en Sara achter het scorebord en als hulp voor de scheidsrechter om ook de wissels bij te houden. Ton, die iedereen kent bij de bond, voor de ontvangst van de genodigden. Tom, Maarten, Hein, Chantal en als backup Geert achter de bar. Dan nog wat vliegende handjes her en der, als nodig is dan roep maar leden.
  Luuk was zo goed geweest om het evenement ook op te nemen in de Rond de Linde, dit waren we vergeten te doen, maar gelukkig hebben we leden rondlopen die dit dan snel oppakken en uitvoeren! Nu was het alleen afwachten of en hoeveel supporters we mochten ontvangen.
   
  19.15 de teams arriveren volgens afspraak, vol zelfvertrouwen en zin een een mooie wedstrijd.
  Als ook de eerste genodigde en supporters het veld op komen krijgen we te horen dat er een bus met supporters onderweg is. Oke even schakelen dan snel wat pionnen op de parkeerplaats, voetballers gevraagd even elders te parkeren zodat we voldoende parkeerplaats hebben en de bus gedraaid kan worden. Maarten is daarin super flexibel en gaat als volwaardig parkeerwachter de bus netjes begeleiden en zorgt voor een top parkeerplaats en wel zodanig dat na afloop de bus ook weer goed van het terrein kan. Pim, een roep maar als het nodig is lid, zorgt dat de leden die klaar zijn met trainen veilig het parkeer terrein af kunnen.
   
  Marc heet iedereen welkom, de teams worden voorgesteld , de scorebord ploeg staat klaar en de scheidsrechter start de wedstrijd. Even rust aan de bar, spulletjes klaar zetten voor de rust, glazen en kopjes ophalen, klaar voor de volgende stroom bezoekers is de rust. Op het veld gaat het gelijk op dan loopt Peelkorf iets uit, sluit DDW weer aan, lopen die weer uit en uiteindelijk is het gelijk na de reguliere speeltijd. We gaan verlengen, terwijl Chantal ondertussen iedereen "tagged" en de leden die getraind hebben ook hun professionele mening nog even laten horen gaat de Peelkorf er, na een verlenging, met de beker vandoor. Bloemen, muziek en een met een dankwoord van de bond sluiten we de avond af. 
   
  Nog even de pionnen opruimen, tafels en stoelen worden door de nog aanwezige NKV-ers weer op zijn plek gezet en we kunnen terugkijken op een door en met NKV-ers prima verzorgde avond met mooi weer, sportiviteit en tevreden supporters, ook al hadden ze graag allemaal de beker mee naar huis genomen. We mogen en kunnen concluderen dat we een mooi clubje zijn. 
  Bedankt voor jullie inzet.
   
  Anne-Marie