• In memoriam Diny Gijsbers

•

Afgelopen weekend ontvingen we het droevige bericht dat ons erelid en mede-oprichtster van NKV, mevrouw Diny Gijsbers, is overleden na een kort ziekbed.

Diny was tot voor kort, ondanks haar hoge leeftijd nog erg fit en ze fietste nog regelmatig door Nuenen en daar buiten. Als oprichtster van NKV was ze nog altijd zeer betrokken bij NKV en ze kwam dan ook graag nog even naar het korfbal kijken.

Met het overlijden van Diny verliezen we een vertrouwd gezicht langs de lijn van ons mooie korfbalveld.

De uitvaart van Diny Gijsbers is op woensdag 10 augustus in het crematorium van Heeze.

Namens de Korfbalvereniging NKV wensen we de familie en vrienden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.