• In memoriam Toon van Tienen

• Tot ons bereikte afgelopen week het trieste bericht dat ons lid van verdienste Toon van Tienen op 85 jarige leeftijd is overleden.

We kennen Toon het beste als de gezellige en leuke gastheer van de kantine van Sporthal De Hongerman. Jarenlang stond hij samen met zijn echtgenoot Joke achter de bar in De Hongerman. Joke en Toon droegen NKV altijd een warm hart toe. Dat bleek ook zeer zeker uit de vele uren gezelligheid, zowel op de trainingsavonden als tijdens de wedstrijden. Regelmatig kwamen de kaarten op tafel en deed Toon fanatiek mee met een potje toepen. Deze toepavonden zijn bij velen van de NKV leden legendarisch.

Nadat Toon en Joke een aantal jaren geleden besloten om met pensioen te gaan en de exploitatie van de kantine in de Hongerman over te dragen, bleven Toon en Joke betrokken bij NKV. Vanwege hun jarenlange staat van dienst als gastheer tijdens onze zaalcompetitie werden ze beide benoemd tot lid van verdienste.

Toon was de afgelopen jaren een trouwe gast tijdens de rikavonden bij NKV. Of hij nu won of verloor, hij genoot van de warmte en de gezelligheid die het rikken bij NKV meebracht.

Wij wensen Joke en de familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens geheel NKV,

De rouwadvertentie kun u hier downloaden