• Informatie voor ouders van jeugdleden

  Hier treft u handige informatie aan over wat u en uw kind kunnen verwachten met betrekking tot het korfballen.

  Begin september starten de eerste wedstrijden uit een reeks van 6 wedstrijden in een periode tot de zaal.

  Deze reeks wedstrijden noemen we eerste deel veld en eindigt meestal eind oktober. Na deze periode gaan we de zaal in voor de zaalcompetitie. Trainingen en wedstrijden (meestal 12 wedstrijden) zijn in een sporthal. Voor NKV meestal in zaal “De Hongerman“ in Nuenen. In maart start het 2de deel veldcompetitie weer op het veld van NKV “Wettenseind”. Deze periode bestaat ook uit 6 wedstrijden en duurt tot eind mei.

  Bij wedstrijden gespeeld buiten op het veld, is het verzamelen en vertrek altijd vanaf het veld “Wettenseind”.
  Bij wedstrijden gespeeld binnen in een sporthal, is het verzamelen in, en vertrek altijd vanuit sporthal “De Hongerman”.
  Aan het begin van iedere periode wordt er door de coaches van het team van uw kind een rijschema opgesteld voor vervoer naar de uitwedstrijden. Mocht u niet kunnen rijden dan een verzoek om dit onderling met de ouders te ruilen en de coaches daarvan op de hoogte te stellen.
  De reiskosten voor competitiewedstrijden kunt u declareren bij de vereniging indien u meerdere spelers meeneemt. Voor maximaal 3 auto's per team per wedstrijd kunnen de reiskosten worden vergoed. Bij de spelersboekjes zitten daarvoor reisdeclaratieformulieren.
  U kunt deze formulieren ook downloaden en invullen via deze pagina.
  Indien uw kind niet kan deelnemen aan een training dan graag afmelden bij een van de trainers van uw kind. Telefoonnummers van trainers staan vermeld op de teampagina's op deze website.
  Al onze jeugdleden spelen in een door NKV beschikbaar gesteld shirt. Dit shirt blijft eigendom van de vereniging en wordt door zodra uw kind gaat deelnemen aan wedstrijden beschikbaar geteld. Alle dames van NKV spelen in door NKV aangeschafte rokjes en heren door NKV aangeschafte broekjes.
  Alle NKV kinderen nemen naar een wedstrijd mee: sportkleding NKV, schoenen, douchespullen, schoon ondergoed,sokken en shirt en eventueel drinken etc.
  Aan alle coaches van de jeugdteams wordt gevraagd of ze toezicht willen houden op het douchen van spelers/speelsters NKV na een wedstrijd.
  NKV wenst u en uw kind een fijne tijd bij NKV met heel veel plezierige en sportieve wedstrijden.