• Jaarafsluiting NKV 19 december

• ONDERSTAANDE INFORMATIE IS KOMEN TE VERVALLEN IVM NIEUWE CORONARICHTLIJNEN PER 14-12-2020

Nog even en het is al weer 2021. Helaas zal dit jaar nog net zo beginnen als dit jaar eindigt. Het is nu bijvoorbeeld al bekend dat de (zaal)competitie op zijn vroegst 30 januari zal beginnen.

2020 is vanwege Corona, zeker ook korfbaltechnisch, een heel bijzonder jaar. Gelukkig kunnen wij nog een groot deel van de tijd actief met korfbal bezig zijn. Helaas geen wedstrijden, want daar train je toch eigenlijk voor. Aan de andere kant nog wel in kleine groepjes waarmee het nog altijd uitdagender en gezelliger is dan Fitness, hardlopen, etc.

Om het jaar af te sluiten is er voor de F tot en met de A op 19 december, zoals reeds eerder aangegeven, nog een klein beetje een wedstrijdprogramma opgesteld:

10.00 – 11.00 uur Mixtoernooi F en E
    11.00 – 12.00 uur Wedstrijd D tegen C
    12.00 – 13.00 uur Wedstrijd B tegen A
    Gaat de A revanche nemen tegen de B!?

Na 19 december staat er alleen voor de C, B en A nog een training op 22 december. Voor de overige teams is het dan vakantie. Vanaf 5 januari zien wij iedereen graag weer.

Tenslotte willen wij nog iedereen hele fijne feestdagen wensen!

De KTC
    Anne-Marie, Christian, John en Leonie