• Kampioen!?

•

Morgen, 8 juni, is alweer de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen (althans als er niet nog iets valt in te halen omdat e.e.a. is verplaatst). Met alle wedstrijden thuis op het Wettenseind en diverse kampioenskandidaten, belooft het een mooie laatste wedstrijddag van het seizoen te worden.

Het programma is:

9.30 uur               E

9.45 uur               D

9.45 uur               Kangoeroe’s

10.45 uur            B

12.00 uur            3

13.30 uur            2

15.00 uur            1

16.15 uur            4

Kom vooral onze (potentiële) kampioenen E, D, 3 en 1 aanmoedigen!

Het zou super zijn als het de nieuwe coaches Bert en Renso lukt om met het 1e kampioen te worden en te promoveren naar de 2e klasse. Hiervoor moet minimaal gelijk worden gespeeld tegen de directe concurrent Duko. Voor een aantal spelers zou dit de kers op de taart en een mooie afsluiting van een carrière in de selectie zijn.

Om 11.00 uur zal de jeugd worden gehuldigd. Direct na afloop van 1 zal eventueel het kampioenschap van 3 en/of 1 worden gevierd.

BE THERE!