• Kleuter/Kangoeroe Koningsspelen succes

• Vrijdag 22 april j.l. stond in het teken van de Koningsspelen. Al vroeg die ochtend waren 300 kleuters van de Nuenense Basisscholen de Crijnsschool, Het Mooiste Blauw, de Nieuwe Linde en de Wentelwiek bij ons op het sportpark aan het Wettenseind te gast.

Onder het toeziend oog van veel ouders en leerkrachten werd er gestart met een gezamenlijke warming up, die bestond uit dansen op het Koningslied FitTop10.

Hierna volgde een gevarieerd Spel & Sportcircuit dat 3 maal was uitgezet op de kunstgrasvelden en het beachcourt. Naast coördinatie, behendigheid, doeltreffendheid werden ook de grondvormen van bewegen beoefend. De rode wangetjes en de glimlach gaven aan dat de kleuters met veel inzet en enthousiasme succes hebben beleefd.

Vanzelfsprekend was er een gezonde pauze met drinken en fruit voor de jonge sporters.

We zien terug op een fantastische sportieve ochtend en danken zowel de basisscholen voor hun bereidheid en vertrouwen in de korfbalvereniging als ook de vele vrijwilligers die deze activiteit mogelijk hebben gemaakt.

Op de zaterdagen 14 en 21 mei zijn er gratis toegankelijke inloop- en kennismakingstrainingen.

De koffie staat klaar voor een ieder. Kom gerust een kijkje nemen.

Heb je interesse? Wil je meedoen!? Je bent welkom bij NKV. Geef je op via een mailtje naar lenl@nkvkorfbal.nl met naam en leeftijd.