• Kleuterfestijn tijdens Koningsspelen

• Op vrijdagochtend a.s. organiseert korfbalvereniging NKV voor 300 kleuters van Nuenense basisscholen de Kangoeroe Spelen. Op deze dag nemen in heel Nederland bijna 1, 2 miljoen kinderen deel aan de sportactiviteiten van de Koningsspelen die bij heel veel scholen en sportverenigingen plaatsvinden.
    Gelukkig kunnen en mogen we weer onze maatschappelijk rol oppakken als korfbalvereniging en zoeken wij de samenwerking met het onderwijs. Voor de kleuters is er een gevarieerd en dynamisch Spel & Sportcircuit op onze 3 kunstgrasvelden en Beachcourt.

Dit festijn start rond 9.00 uur en sluit circa 11.30 met een gezamenlijk dans op het Koningsspelenlied “FitTop10”.

Belangrijk is dat kinderen van jongs af aan vaardig zijn in bewegen. Vandaar dat wij onze rol in deze serieus nemen als sportaanbieder en zorgen dat korfballende jeugd zich in een veilige en vertrouwde omgeving plezier beleeft, succes ervaart, zich individueel allround kan ontwikkelen en leert samen te werken in een team sport.

Met veel vrijwilligers hopen wij op een fantastische en zonnige editie van deze Kleuterspelen.
    De koffie staat op deze ochtend klaar voor de ouders. Kom gerust een kijkje nemen.

Na de mei vakantie, zijn er op de zaterdagen 14 en 21 mei 2 gratis toegankelijke inloop- en kennismakingstrainingen.

Heb je interesse? Wil je ook graag een keer meedoen. Je bent altijd welkom bij NKV.
    Lees meer hierover op www.nkvkorfbal.nl of stuur een email naar lenl@nkvkorfbal.nl