• Nieuwsbrief Clubhuis

• Vrijwilligerstaken doen we samen!

Om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens zijn/haar wedstrijd en training gebruik kan maken van alle faciliteiten, zullen we elkaar daarin moeten steunen. Dit houdt in dat we voor elkaar moeten bardiensten, fluiten, coachen, training geven en andere taken binnen werkgroepen moeten vervullen. Dit is ieder seizoen een nieuwe puzzel en uitdaging, maar wij zijn ervan overtuigd dat vele handen licht werk maken 😊 Interesse? Stuur een mail naar: vrijwilliger@nkvkorfbal.nl

BSO de buitentuin

Zoals eerder vermeld in een artikel op de website gaat NKV samenwerken met BSO de buitentuin. In de week van 5 september is het van start gegaan! De buitentuin maakt voorlopig gebruik van de kantine op de maandagmiddag en donderdagmiddag.

Wijzigingen clubhuis

-          Wij zijn blij te mogen melden dat Inge Verbruggen aansluit bij de clubhuiswerkgroep. Ook bij haar kan voortaan de sleutel opgehaald worden wanneer je bijvoorbeeld bardienst hebt.

-          Er waren een aantal apparaten stuk / aan vervanging toe. We hebben dit seizoen een nieuw koffiezet apparaat, magnetron en een nieuwe koelkast.

-          De cilinder van de terrasdeuren is vervangen. Met deze sleutel kan nu de invalide deur en de terrasdeuren van ons clubhuis geopend worden.

-          De sleutel voor het ballenhok, de kleedkamers en de poort is hetzelfde gebleven.

-          Er is een bluetooth verbinding voor muziek. Hiermee kan dus muziek van de eigen telefoon/tablet afgespeeld worden.

-          In de bovenste lade liggen instructiekaarten voor het openen en sluiten van het clubhuis. Mocht je dus willen checken of je alles gedaan hebt kijk even op de kaart. Tevens zijn daar de contact gegevens van de clubhuis werkgroep leden te vinden bij vragen of voor het ophalen van de sleutels wanneer je moet openen of sluiten.

-          Op zaterdag de vraag aan de sluitdienst om zakken over de tap heen te trekken en een doek voor de koeling te hangen, zodat maandag de BSO verantwoord gebruik kan maken van onze kantine.

-          Er zijn nieuwe afvalbakken geplaatst, zo kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat het terrein en clubhuis netjes blijft. Op 27 augustus hebben namelijk weer veel leden de handen uit de mouwen gestoken om het clubhuis te poetsen en seizoen klaar te maken. Nogmaals dank hiervoor !!

Sportlink foto spelende leden

Tot en met vrijdag 9 september kunnen de foto’s in de Sportlink App aangepast worden. Een lid kan zelf via de app zijn/haar foto aanpassen. Wanneer je op de foto drukt, zou je deze gewoon moeten kunnen wijzigen. Er wordt dan gevraagd: Kies een foto of Maak een foto.

Rabobank Clubsupport

De jaarlijkse actie Rabobank clubsupport weer van start. Dit jaar kunnen alle leden van de Rabobank van 5 tot en met 27 september hun stem uitbrengen op een van de vele verenigingen, waaronder NKV. Stemmen kan via de Rabobank app of via Rabo internetbankieren. Lees hierover meer op de website.

8 oktober                            Sjors Sportief

19 oktober                         20:00 uur ALV in het clubhuis