• NKV-C1 NAJAARS KAMPIOEN!

• Zaterdagochtend 10 oktober 9 uur gaat de telefoon. Het is Auke, hij is nog steeds verkouden dus mag hij helaas niet spelen. NEE, paniek, wat nu!! Even snel de reserves bellen dat ze om 11:00 bij SDO moeten zijn voor een kampioenswedstrijd van de C1.
    Dus de zaterdag begon met een kleine teleurstelling zonder Auke, maar wel een 2 goede vervangers en een jarige Vera ! Dus moest allemaal goed komen...

De wedstrijd begint om 11:05. De eerste 10 minuten waren we allemaal heel zenuwachtig. Daarna begon het wat te lopen 1-1 na 20 min. En 3-2 door onze goede vervanger: Joël 2x.

Het is rust. Goede pep talk van de coach: vooral ervoor zorgen dat we de aansluiting houden en fel blijven op de bal! We kunnen ze pakken, het gaat zeker lukken. Het is nu of nooit. En denk er aan altijd blijven lachen!! 😊

De tweede helft kregen we echt héél veel kansen. Uiteindelijk scoorde Joël, Maysam, Daniek met een mooie doorloopbal, en Isabel van korte afstand, Julia uit een vrije bal. Echter scoorde SDO natuurlijk ook nog tussendoor 4x. En toen was het 7-7 en nog 7 minuten te spelen. Super spannend dus. Ons nieuw geluk getal is 7. Daniek een doorloopbal, mis... Norah nog een kansje, helaas.

Oei… Het wordt spannender. 2de aanval Isabel blijft veel kansen krijgen dan eindelijk RAAK!!!! 7-8 en nog 6 min te gaan. Veel kansen ook voor SDO gelukkig goed verdedigd door Lotte, lekkere rebound door Dewi. De scheidsrechter geeft nog 1 minuut aan. De spanning is om te snijden, nog even volhouden, en dan, eindelijk klinkt het eindsignaal en zijn we KAMPIOEN! Door kei en kei hard werken en ook plezier met elkaar hebben kun je van alles bereiken!

De champagne spoot het gras op. De snoep medailles werden uitgedeeld. Vera was ook nog jarig en deelde uit.

Wij zijn trots op jullie! Gefeliciteerd! Tot dinsdag gaan we lekker trainen voor nog een volgend kampioenschap???

Jullie trainers en coaches,
    Nathalie en Leonie