• NKV D1 KAMPIOEN VAN NEDERLAND

 • Apetrots sluit NKV een zeer geslaagd weekend af met het Nederlands Kampioenschap Beach Korfbal Dames van haar D1 team  getraind en gecoacht door Leonie Hazenberg.

  NK Beachkorfbal voor Damesteams 30 augustus 2020

  Zondag rond 11 uur werd een start gemaakt met het NK Beachtoernooi voor Dames met deelname van uitsluitend dames teams uit de regio Zuid Nederland. Het D1 team van NKV, leeftijd van 9 tot en met 11 jaar, liet er geen twijfel over bestaan wie de titel zou binnenhalen: 4 wedstrijden werden ruim gewonnen, 40 doelpunten gemaakt en slechts 9 treffers tegen. Een goed begin van toen nog een droge dag op de Beach velden van NKV. Later bij de junioren en senioren teams werd het de regen die de glans wat wegnam. NKV mocht in totaal 24 teams begroeten. Met de beperking van de Corona maatregelen als extra factor, prees korfbalbond KNKV, vertegenwoordigd door Hoofdbestuurslid Anita Derks en toernooi verantwoordelijke Fedde Boersma, NKV met het geslaagde toernooi. Uiteraard waren de NKV meiden super blij met de ondersteuning door de talrijke supporters. Het waren naast de speelsters ook hun ouders, broers en zussen, en verdere familie, die luid applaudisseerden tijdens het bekende “We are the Champions” en glimmend van trots huiswaarts gingen.  

  HEROPENING KUNSTGRASVELDEN 29 augustus 2020

  Een typisch dagje NKV, veel oog voor het familiaire karakter van de vereniging, gemiddeld zo’n 175 NKV’ers en gasten op de accommodatie. Genietend van de schitterend gerenoveerde kunstgras velden, was het een trots Ere-lid Wim van de Krol, die destijds in 1977-1980, samen met de op 25 mei overleden Cor van Eggelen, NKV van De Lissevoort verhuisden naar Het Wettenseind, en er in slaagde NKV voorzitter Henri van den Nieuwenhof nerveus te maken door hem uit te dagen zijn plek in te nemen en door het nemen van een strafworp de velden te openen. Uiteraard werd ook hier het bekende puntje op de i gezet met een onberispelijke score. NKV presenteerde daarnaast trots haar nieuwe hoofdsponsor Korfbaltotaal.nl een activiteit van het toonaangevende sportkleding merk MUTA Sport. Met in de ochtenduren 6 nederlagen op rij in onderlinge wedstrijdjes tegen de jeugdteams van NKV stond haar vaandelteam NKV 1 vervolgens aan de openingswedstrijd tegen Voltreffers. Een potje vol treffers, NKV won o.l.v. Landelijk Scheidsrechter Messerschmidt met dikke cijfers. Met een hapje en drankje en uiteraard een woord van dank aan de Gemeente Nuenen, Kybys de technisch uitvoerder, Topgrass de aannemer, Condor de fabrikant van de grasmat, VDL Mastsolutions van de LED verlichting en niet te vergeten de ondersteuning vanuit BOSN, werd een bijna afgeronde  renovatie afgesloten.  

  Toekomstbestendig

  In november begint NKV aan de renovatie van Clubhuis en Kleedkamers om medio maart 2021 te kunnen zeggen dat de vereniging toekomstbestendig is. Wij begroeten u graag bij NKV, Wettenseind 20, 5674 AA Nuenen! 

  Namens heel NKV: “Blijf Gezond en Graag Tot NKV”.