• NKV jeugdkamp 2023 – 30 juni, 1 & 2 juli

 • Hallo NKV (jeugd)leden,


  Het is over een paar maanden weer zover, het leukste weekend van het seizoen: HET NKV JEUGDKAMP! Dit jaar verblijven we wederom op onze eigen locatie bij NKV en we zouden het heel leuk vinden als jij ook mee gaat!


  Het thema dit jaar is: Blij op de boerderij !, wij zouden het leuk vinden als je op vrijdag (of zaterdag voor de kangoeroes) in thema gekleed naar het kamp toe komt.


  We starten op vrijdagavond om 19:00 uur bij NKV en op zondag sluiten we het kamp om 12:00 uur samen af! Tijdens het NKV kamp doen we een heel weekend lang allemaal leuke spelletjes! We slapen in tenten op het NKV terrein en je blijft het hele weekend op het NKV terrein bij ons. Wij gaan er voor zorgen dat ook het avondprogramma voor de D-jeugd tot en met de A-jeugd weer TOP wordt! Kangoeroes zijn natuurlijk ook welkom, deze sluiten aan op zaterdagochtend.


  De kosten voor het kamp bedragen € 25 voor deelnemers (F-jeugd t/m A-jeugd), zowel trainende als spelende leden van NKV mogen mee. Voor de kangoeroes bedragen de kosten € 10. Gezien het krappe budget kunnen we helaas bij afmelding geen geld retourneren. Inschrijven voor het kamp kan tot en met 12 juni 2023. Verdere informatie zoals een bagagelijst etc. zal later via de mail volgen. De inschrijving is volledig na ontvangst van het inschrijfgeld, je ontvangt op het opgegeven e-mailadres
  een bevestiging van inschrijving.


  ATTENTIE OUDERS:
  We verblijven dit jaar op ons eigen terrein bij NKV. De kinderen blijven het gehele weekend op het terrein en dus onder toezicht van ons. Mochten ze er toch voor kiezen om het terrein te verlaten dan zijn ze geen deelnemer meer van het kamp en zullen wij jou / jullie hiervan op de hoogte brengen.

  Wij kunnen altijd extra hulp gebruiken bij de organisatie van het kamp, We denken dan aan o.a.:
  Kampleiding (je gaat het hele weekend gezellig met ons mee)
  Hulp bij één van de spellen (Hulp bij het nachtspel (op vrijdagavond of zaterdagavond of hulp bij de spellen overdag).

  We organiseren het kamp met een minimaal budget dus mocht je mogelijkheden kennen voor sponsoring dan is dat altijd van harte welkom! Denk hierbij aan: etenswaren / drinken / aankleding in thema boerderij /prijzen / spelactiviteiten

  Neem dan graag contact met ons op!

   

  Heb je nog vragen of kunt u ons helpen bij een van de bovenstaande punten mail dan naar: kampnkv@nkvkorfbal.nl
   
  SCHRIJF JE SNEL IN VIA DE VOLGENDE LINK / QR-code:

  https://forms.gle/vg2GATHaDoYnjRFdA

  Het inschrijfgeld mag overgemaakt worden naar bankrekeningnummer:

  NL80 ABNA 0557 0882 59 t.n.v. G. Riet
  Inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld, u zal een bevestiging hiervan ontvangen op het opgegeven e-mailadres. 
   

  Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in, hopelijk jullie ook!

   

  De Kampstaf

  Gertjan Riet, Kirsten Smits, Laura Verbruggen, Lars Smits, Manon Smits, Anouk Cramer, Lex van der Heiden en Chantal Messerschmidt