• Onze kampioenen

• Afgelopen zaterdag was het laatste competitieweekend van dit korfbalseizoen. Alle teams speelde thuis op de eigen velden van NKV op het wettenseind. NKV E1 mocht als eerste hun wedstrijd spelen, zij waren sowieso al kampioen, ongeacht of ze zouden winnen. Helaas is de wedstrijd niet gewonnen tegen DSC uit Eindhoven. Nu zijn ze gedeeld kampioen met de E2 van DSC, maar alsnog gedeeld kampioen! NKV E1 is dit jaar 3x kampioen geworden, wat een mooie prestatie.
    De D1 van NKV moest spelen tegen de Ready’60 D1 uit Roermond. Deze wedstrijd werd met overtuiging gewonnen met 22-2. Wat een overwinning.
    NKV D1 heeft heel de voorjaars competitie geen wedstrijden verloren en is hiermee ook kampioen geworden!
    Nadat de E1 en de D1 samen gehuldigd werden en vanuit het bestuur allemaal een lekker ijsje hebben gekregen moest NKV 3 ook nog een kampioenswedstrijd spelen. Zij moesten winnen om ook kampioen te worden, bij verlies zou de tegenstander kampioen worden. NKV 3 moest ook spelen tegen een team uit Roermond, Ready'60 3. De vorige wedstrijd tegen hen was met 1 punt verschil verloren, dus het zou een spannende wedstrijd worden. De eerste helft ging gelijk op, maar in de tweede helft maakte NKV 3 het verschil. De wedstrijd werd gewonnen met 9-5! Er werd samen geproost op het kampioenschap!
    NKV korfbal wil alle spelers, trainers en coaches van NKV E1, NKV D1 en NKV 3 feliciteren met hun kampioenschap.