• Seizoensafsluiting 17 juli

• Mixtoernooi

Wie had dat gedacht, om nog in stijl het seizoen af kunnen sluiten. Maar, het kan en mag. Daarom op zaterdag 17 juli een gezellig mixtoernooi voor iedereen. Gevolgd door misschien nog wel een gezelligere 3e helft/avond. Waarbij DJ Joël er weer voor zorgt dat de leukste hits door de boxen klinken.

De tijden van het mixtoernooi zijn alsvolgt:

10.30 – 12.30 uur: Jeugd (F, E, D, C, B, A gemengd en daarbij meetrainende leden)

14.00 – 16.00 uur: Senioren (A dames, 1, 2, 3, recreanten en daarbij meetrainende leden)

Recreanten, trainende leden, maar misschien ook andere leden en/of ouders!? voor jullie de kans om (nog weer eens) een wedstrijdje te kunnen spelen!

Het definitieve programma volgt nog, maar schrijf je nu alvast in via dit formulier:

na afloop zullen we voor wie wil pizza halen.

Kampioenhuldiging

Natuurlijk mag ook de kampioenshuldiging niet ontbreken. Want, ook al is het al weer heel lang geleden, er is nog een najaarscompetitie geweest waarin de C kampioen is geworden. Zij hebben trouwens ook als enige team alle wedstrijden gewonnen in de minicompetitie. Dit ook nog als B team.