• Sluiting Hongerman - Nieuwe trainingstijden

 • Zoals bij iedereen bekend is, is het voorlopig niet mogelijk om in de Hongerman te kunnen sporten. Dit zal (zoals het er nu naar uit ziet) tot 2 januari duren. De dragende constructie van het dak voldoet niet meer aan de huidige eisen. Zie voor meer details: https://www.nuenen.nl/hongerman

  Er is door de KTC, wedstrijdsecretariaat en bestuur gekeken naar diverse mogelijkheden in de omgeving om uit te wijken naar andere zalen.

  Competitiewedstrijden

  Deze zijn allemaal op zaterdag gepland in de omgeving van Nuenen. We hebben hiervoor dus vervangende zalen kunnen vinden. Kijk goed in de KNKV app op welke locatie er gespeeld gaat worden. Dit kan zijn: de VEKA of de Suytkade in Helmond. Mochten er wedstrijden nog na 2 januari gepland moeten worden, dan zal er ook in De Braak in Helmond gespeeld gaan worden.

   

  Trainingen

  Jeugd

  We hebben gemeend om vast te houden aan de dinsdag- en donderdagavond ivm eventuele andere verplichtingen of activiteiten. Daarbij was uitwijken naar andere hallen niet altijd even handig. Daarnaast hebben we ook een uitdaging op het gebied van vervoer.

  Daarom hebben we gemeend dat voor iedereen het beste is dat de jeugd buiten gaat trainen bij NKV op het Wettenseind. We houden de bekende trainingstijden aan zoals we ook de laatste weken getraind hebben. Zie ook: https://www.nkvkorfbal.nl/seizoen-2022-2023-gaat-beginnen

  Senioren

  De senioren (1+2) zullen op dinsdagavond trainen op de Suytkade van 19:30-20:30 samen met de A. Dit was al zo. Daarnaast is er op de donderdag voor de senioren de zaal Westwijzer in Helmond gereserveerd van 21:00 – 22:30. (tijdens corona is daar al eens een keer getraind door de selectie)

  Het derde team gaat buiten trainen op de donderdag op het bekende tijdstip.

  De recreanten zullen ook buiten gaan trainen.

  Trainen buiten

  Natuurlijk gaan de trainingen zoveel mogelijk door, tenzij er weersomstandigheden ontstaan waarbij buiten trainen niet verantwoord is. Tijdens corona hebben we hier immers al ervaring met het buiten trainen in deze maanden. De beslissing om wel of niet te trainen ligt bij de KTC. Hiermee willen we voorkomen dat er verschillende teams wel of niet trainen en er daardoor onduidelijkheid over ontstaat.

  WE STARTEN DUS MORGEN 10 NOVEMBER AL MET DE BUITENTRAININGEN.