• Start seizoen 2023/2024

 • Nog maar even en dan starten we alweer met de trainingen.

   

  Voorafgaand aan de start van de competitie organiseren we op 2 september een ouder kind toernooi. Bedoeling is dat ieder teamlid, ouder, broer/zus, opa/oma, oom/tante, etc. uitdaagt om te winnen van zijn/haar team. Aanmelden bij je coach.

   

  Aanvang 12.30 kantine is vanaf 12.00 open, we spelen telkens 2 x 10 minuten met een kleine pauze. Starten met de E, dan de D, de C en de B.

  Alle uitgedaagden kunnen als ze willen op donderdag 31 augustus komen schieten en informatie krijgen over de spelregels zodat zij toch iets voorbereid de uitdaging aan kunnen gaan van onze “echte” korfballers.

  Uiteraard wordt er weer voor iets lekkers gezorgd door Okidoki en het clubhuis zorgt voor een gezellig terras. Om 14.30 sluit onze selectie het oefenprogramma af met een wedstrijd tegen Tilburg.

   

  Tevens willen we op 2 september ook voor degene die dat willen wat uitleg geven over onze club, de sleutels uitreiken aan de trainers/ coaches, kleding uitdelen en als kan ook een teamfoto maken.

  Zoals alle verenigingen zijn we altijd op zoek naar extra handjes ook daar zullen we ludiek aandacht voor vragen.

   

  De trainingen starten op donderdag 31 augustus (de selectie start 17 augustus al) volgens onderstaand schema. Let op: we hebben de eindtijden iets aangepast, zodat trainers mee kunnen opruimen en dan zelf ook op tijd op de training zijn.
  18:30- 19:25 D en E; dinsdag en donderdag
  19:30- 20:25 C en B en S3; S3 traint 1 keer in de week op donderdag
  20:30- 21:30 Recreanten en Sen 4; trainen alleen op donderdag
  20:30- 22:00 Selectie; dinsdag en donderdag

   

  De KTC