• Start trainen (jeugd buiten)

•

Wij gaan weer (buiten) trainen op donderdag. Althans, dit geldt alleen voor de F tot en met de 17 jarige A.

Komende maandag gaan de scholen weer open. Een dag later, vanaf 11 januari, mag er, tot en met 17 jaar, ook weer tot 20.00 uur buiten worden gesport op sportaccommodaties.

Het is inderdaad koud en natuurlijk hadden wij dan ook liever in de zaal gesport, maar het is fijn dat wij tenminste weer met elkaar actief bezig mogen zijn. Vorig jaar al ervaring met het buiten sporten in de winter opgedaan en het valt over het algemeen eigenlijk best wel mee met de kou en regen. Zorg in ieder geval voor goede kleding met veel lagen!

Het veld is niet toegankelijk bij vorst of sneeuw, dan zal er niet kunnen worden getraind. Als het weer slecht is, zullen wij op dat moment ook besluiten om niet te trainen.

Als trainingstijd houden wij de zaaltijden aan, dus:

18.00 – 19.00 uur: F, E en D

19.00 – 20.00 uur: C en A

Omdat wij niet verwachten dat de zaalcompetitie binnenkort weer zal worden opgestart, willen wij alvast voor zaterdag 22 januari om 10.30 uur een onderlinge wedstrijd plannen (buiten) met F+E en met D+C. Dit is ook voor trainende leden. De A’s (t/m 17 jaar) kunnen 4 tegen 4 spelen.

Natuurlijk dienen alle algemene regels in acht genomen te blijven worden. Om de belangrijkste nog maar een keer te noemen: Bij klachten, blijf thuis!

Hopelijk zien wij jullie weer de 13e, op de velden aan het Wettenseind,

De KTC