• Trainen en Zaalcompetitie

• Beste NKV-ers,

Zoals iedereen al een beetje vermoedde, is er, volgend op het besluit tot verlenging van de lockdown afgelopen dinsdag, een streep door de zaalcompetitie getrokken. Er blijft nu sowieso te weinig tijd over om nog een fatsoenlijke zaalcompetitie te kunnen spelen. De  sporthallen blijven gesloten en de trainingen kunnen nog zeker 3 weken geen doorgang vinden in de sporthallen.

Positief punt is dat het nog is toegestaan om buiten te sporten/trainen. T/m 17 jaar hoeft onderling geen rekening te worden gehouden met 1,5 meter afstand en mag zelfs een onderlinge wedstrijd worden gespeeld. Ook positief is dat waarschijnlijk per 25 januari de lagere scholen weer open gaan.

Diverse verenigingen zijn al begonnen met het buiten trainen. De ervaringen daarmee zijn overwegend positief. Het is inderdaad soms koud, maar met goede kleding heeft daar meestal alleen de train(st)er soms nog last van. Daarom hebben wij besloten om vanaf zaterdag 23 januari ook te starten met buiten trainen. Gekozen is voor de zaterdag omdat het overdag net iets aangenamer is en de situatie op het terrein dan beter zichtbaar is, want ook al is de ingang van het terrein vrij toegankelijk voor de sporters, de verbouwing van de kantine is nog steeds gaande.

Trainingstijd:

10.30 uur – 11.15 uur: F+E en D+C

11.15 uur – 12.00 uur: B+A en Sen

Het veld is niet toegankelijk bij vorst of sneeuw, dan zal er niet kunnen worden getraind. Als het weer slecht is, zullen wij op dat moment ook besluiten om niet te trainen.

Natuurlijk dienen alle algemene regels in acht genomen te blijven worden. Om de belangrijkste nog maar een keer te noemen: Bij klachten, blijf thuis!

Hopelijk zien wij jullie weer de 23e,

De KTC