• Trainingen met de paashaas

 • Afgelopen weekend heeft de jeugd van NKV Korfbal samen met de paashaas een speciale paastraining gevolgd. Op het hoofdveld werd alle jeugd ontvangen door de paashaas. Uiteraard waren ook de vriendjes en vriendinnetjes van de jeugdleden van harte welkom om gezellig mee te doen.


  Na een gedegen warming-up volgde de kinderen een parcours van verschillende spelletjes. Uiteraard allemaal spelletjes in het kader van korfbal. De spelletjes liepen uiteen van schieten op een korf tot aan het omgooien van kegels. Met deze spelletjes konden er paaseieren van papier “verdiend” worden. Na afloop ging natuurlijk iedereen naar huis met een zakje echte paaseitjes.

  Na de jeugd was het tijd voor de oudere jeugd en de senioren. Met koppels werd er onderling gestreden om een eerste plaats. Een heuse competitieve strijd voerde al snel de hoofdmoot, waarschijnlijk door het gebrek aan het niet kunnen spelen van een echte competitie. Al snel stonden de dames van de selectie voorop. Dit alles natuurlijk met de inachtneming van de 1,5 meter afstand.

  Al met al hebben we met z’n allen een super gezellige tijd met elkaar gehad met de nodige sportieve uitdagingen.

   

  Paashaas