• Trainingen op zaterdag

• We hebben de afgelopen 2 weken op zaterdag getraind, was het de eerste zaterdag heerlijk weer, afgelopen week was het koud en voor komende zaterdag voorspellen ze op dit moment regen.
    Maar iedere zaterdag hebben we nog een leuke groep enthousiaste korfballers mogen ontmoeten. Nu mogen de meeste
    jeugdleden weer naar school en zouden we vanwege de vakantie de trainingen weer stilleggen, dat gaan we niet doen!

Wegaan dus gewoon iedere zaterdag regen, wind of zon lekker rennen op het veld, partijtjes spelen onderling en veel
    plezier maken.

Gelukkig is de overkapping inmiddels terug bij NKV dus als het heel hard regent kunnen we wel schuilen. De C heeft al aangegeven dat als er sneeuw ligt (dan mogen we niet op kunstgras) ze een sneeuwballen gevecht gaan houden op het grasveldje, ik denk dat onze andere jeugdleden die uitdaging wel aandurven. Als je ziek bent of je zit in quarantaine dan mag je niet komen, maar in alle andere gevallen gaan we de komende zaterdagen nog lekker korfballen:

• 10.30 tot 11.15 voor de F-E-D-C
    • 11.15 tot 12.00 voor de B-A-Sen