• Verenigingen slaan handen ineen!

• Vanaf deze week komen Nuvo ā€™68 en SDF Friends op de velden van NKV trainen. In verband met de coronamaatregelen zijn veel sportverenigingen zoekende in mogelijkheden om hun eigen leden een sportmoment aan te bieden.

Daarom is er besloten om krachten te bundelen en op verschillende trainingsmomenten enkele velden beschikbaar te stellen voor beide verenigingen.

Wat betekent dit voor de leden van NKV?

Er verandert niks voor de trainingen van NKV. De ruimtes die nu gebruikt gaan worden door de andere sportverenigingen waren niet in gebruik.

Er zullen wel meer onbekende sporters aanwezig zijn op de trainingen en de aanwezige leden van NKV zullen andere (bal) sporten zien dan zij op een korfbalveld gewend zijn.

De Coronaregels waar NKV zich aan houdt zijn leidend. Elke vereniging is zelf verantwoordelijk voor het handhaven van deze regels. Dit is uitvoerig besproken en als voorwaarde geweest om in te gaan op deze hulpvraag.

Laten we samen genieten van buiten sporten, ieder op zā€™n eigen manier.