• We mogen weer meer!

• .. en dus hebben we een programma voor de komende zaterdagen 12, 19 en 26 juni

Bij de vorige publicatie hoopten wij nog op de mogelijkheid om ook boven de 27 in wedstrijdvorm te mogen trainen/spelen en dat er door de jeugd wedstrijden mogen worden gespeeld tussen verschillende verenigingen.

Zaterdag 5 juni is het al zover en dan gaan deze versoepelingen in. Inmiddels is de Korfbalbond al bezig om nog snel een minicompetitie in elkaar te zetten. Aangezien iedereen al heel lang wacht om weer wedstrijden te kunnen spelen, hebben wij hier meteen op ingeschreven voor de jeugd. Er zal op zowel 12, 19 als 26 juni een wedstrijd worden gespeeld, waarvan 1 of 2 uitwedstrijden. Een zogenaamde halve competitie met 4 teams in een poule. Alleen voor de huidige A dames zullen wij nog een apart programma realiseren en/of kan samen met de B als team worden meegedaan.

Alles moest allemaal op heel korte termijn worden geregeld. Excuses voor de gebrekkige communicatie. Wij gaan er vanuit zo voor iedereen nog een paar leuke korfbalweken te kunnen hebben. Zo snel mogelijk na het bekend worden van het wedstrijdprogramma zullen wij dat publiceren. Voor kleding is al een apart bericht verstuurd. Voor vragen en/of opmerkingen, toelichting op keuzes, stel ze ons gerust persoonlijk of via ktc@nkvkorfbal.nl

Verder staat er voor 12 juni nog een vriendjes en vriendinnetjes training op het programma. Op de training van dinsdag 1 juni worden kaartjes uitgedeeld die kunnen worden gebruikt om vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, klasgenootjes, etc. uit te nodigen voor deze middag.

12 juni:
    13.30 - 14.45 uur: vriendjes en vriendinnetjes training

Op nog een aantal mooie korfbalweken. Nu zaterdag 5 juni eerst het beach-/koppelschietevent!

De KTC (Anne-Marie, Christian, John en Leonie)