• Winnaars rikavonden NKV bekend

 • Op 18 november konden we na een periode van verbouwen en corona weer starten met de rikavonden. Onder leiding van Karel en Bert hadden we meestal 3 tafeltjes, helaas vaak 2 van 5 en 1 van 4 waardoor er over het algemeen maar 2 rondes gespeeld konden worden.

  Als er werd geroepen "krijg nooit geen goede kaarten" werd er de week erop een nieuwe stok opengemaakt, met wisselende resultaten. Evalueren en napraten waarom speelde je die kaart gebeurde ook met enige regelmaat maar altijd met een lach en wat plagerig.
  Er werd streng toegekeken als men een open misère had met een praatje, mondje dicht dus. Wat niet altijd voor iedereen meevalt.

  Iedere week zijn er mooie prijzen te winnen maar uiteindelijk gaat het er wel om wie de wisselbokaal mee naar huis mag nemen en wiens naam er bij wordt geschreven!

  Na 8 avonden wordt dan eindelijk 10 maart de overall winnaar bekend, er zijn 5 avonden die meetellen dus heb je "weer eens niets kunnen doen en dik in de min beland" worden die avonden in mindering gebracht. Soms heb je ook de pech dat we + punten moeten wegstrepen. Als we deze regel niet hadden dan was de uiteindelijke winnaar 2e geworden en de 2e had dan de bokaal mee naar huis mogen nemen.

  De uiteindelijke winnaar is Tiny 360 punten , 2e werd Jozef 311 punten en 3e Han 271 punten.